Ondernemers maken de wereld iedere dag een stukje beter, laten we ze in het zonnetje zetten

Simone van Limpt 22-11-2021
69 keer bekeken 0 reacties

Dag van de Ondernemer

Dit is een publicatie van De Ondernemer.

Nico Dijkshoorn brak eerder deze week al een lans voor de ondernemers die dit land rijk is en vandaag doet hoogleraar Ondernemerschap Justin Jansen daar een schepje bovenop ,,We moeten trots zijn op onze ondernemers. We kennen allemaal wel de iconen van het Nederlandse bedrijfsleven, maar vergeten vaak dat juist veel onbekende ondernemers zorgen voor echte verandering."

 

In de week van de Ondernemer staan we stil bij alles wat de ondernemer beweegt. Maar ook wat er door alle ondernemers wordt bereikt. En dat is veel. Of het nu gaat om het ontwikkelen en introduceren van online concepten of juist het opzetten van een te gekke winkel of nagelstudio; alle ondernemers verdienen respect voor de risico’s die ze nemen in het najagen van hun idealen. Want dat is belangrijk! Ondernemers zorgen voor nieuwe energie, sluiten aan bij nieuwe trends en veranderingen, maar dragen ook in grote mate bij aan het oplossen van de uitdagingen waar wij als maatschappij voor staan.

 

Ondernemers leggen de basis voor het succes van morgen

Ondernemers zorgen voor economische groei. Ze scheppen banen en zorgen daarmee voor een inkomen van velen in Nederland. Maar ondernemers doen meer. Ze innoveren en vernieuwen. Ze investeren in de toekomst van hun bedrijf. Daarmee leggen ze de basis voor het succes van morgen. Niet door juist vandaag winst te nemen, maar geld opzij te zetten voor investeringen in digitalisering, het welzijn van hun medewerkers of juist in het ontwikkelen van nieuwe technologie.

En dat is niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld in onzekere tijden. De coronapandemie heeft ons echter laten zien dat we kunnen bouwen op onze ondernemers. In goede en slechte tijden. Altijd weer zoeken ze naar oplossingen om de zaak draaiende te kunnen houden. Soms juist door een stapje terug te doen, maar altijd door zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Lees verder.

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen