Wim de Laat helpt met The Protein Brewery de voedselindustrie te transformeren.
The Protein Brewery maakt een plantaardig alternatief voor dierlijke proteïnen. Ze brouwen hun eiwitten uit suikerbieten, maïs of aardappelen. Door hun bijdrage aan een circulaire en duurzame toekomst stond het bedrijf in 2019 in de KvK innovatie top 100.
Zijn inspiratieverhaal. "Innovatie komt vaak bij de kleine bedrijven vandaan." Lees verder
"Innovatie komt vaak bij de kleine bedrijven vandaan."
Lees verder
Bredase Protein Brewery produceert toverpoeder voor duurzaam voedsel (BN DeStem, 17 februari 2023)
brabants besten
interviews
in het nieuws
agenda
podcasts & webinars
publicaties
inclusiviteit
sociale innovatie
leven lang ontwikkelen
economie van morgen
blieftink@brabant.nl
inschrijven nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.