Digitale startbijeenkomst 2021 Brabants Besten

18-12-2020

Begin

28-01-2021 om 09:30

Einde

28-01-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Noteer donderdag 28 januari 2021, 9.30 - 11.00 u alvast in jouw agenda. Dan trappen we 2021 samen digitaal (MS Teams) af met de eerste Brabants Besten bijeenkomst van het jaar.  

Programma
Tijdens deze bijeenkomst zal het team van Brabant Branding vertellen over de campagne #inbrabant; over hoe ook jouw onderneming hierbij gebaat is, hoe de campagne jouw bedrijf kan ondersteunen en hoe je zelf onderdeel kunt worden van de campagne.

Over Brabant Branding
Brabant Branding bouwt samen met haar partners aan een sterk en positief imago van de regio Brabant. ‘Samen met zoveel mogelijk partners zetten wij de Brabantse succesverhalen in de etalage. Nationaal en internationaal. Het hogere doel? Brabant op een positieve manier bij diverse doelgroepen onder de aandacht brengen als top kennis en innovatieregio waar het goed wonen, werken, leren en leven is. Zo versoepelen we het werk van alle partijen die zich bezighouden met o.a. het aantrekken van talenten, kenniswerkers, bedrijven, en studenten.’ Op deze website vind je meer informatie.

Daarnaast willen we graag met elkaar ophalen aan welke thema’s we als platform Innovatief werkgeverschap in 2021 extra aandacht willen besteden.

Nodig zelf een ondernemer uit
Om het netwerk te laten groeien, vragen wij je om een collega-ondernemer uit te nodigen zodat wij ze digitaal mee kunnen nemen naar deze bijeenkomst. Geef hun contactgegevens aan ons door. Dan zorgen wij dat ze het programma en vergaderlink ontvangen.

Details volgen
De details van het programma, tijdstip en vergaderlink volgen begin januari.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen