Webinar Groene samenwerking in Leven Lang Ontwikkelen

25-03-2021

Begin

13-04-2021 om 10:00

Einde

13-04-2021 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Leven Lang Ontwikkelen is een belangrijk en urgent thema. Maar hoe organiseren we – onderwijs en arbeidsmarkt – samen een goed portfolio van cursussen, dat goed aansluit op de vraag van regionale arbeidsmarkt en overheidsbeleid? Praat mee in dit webinar.

Een portfolio dat daadwerkelijk een bijdrage levert aan ontwikkeling en mobiliteit van mensen? Niet te versnipperd, maar wel voldoende maatwerk? Hoe positioneren we ons als groene MBO-instellingen in het geweld van particuliere aanbieders? Hoe komen we tot synergie met brancheopleidingen in het groene domein?

We beloven u geen kant-en-klare oplossingen, wel een interactieve dialoog over kansen, mogelijkheden en good practices. Vanuit onderwijs én vanuit bedrijfsleven.

Deze eerste van een reeks webinars is met name gericht op de aanbodzijde: de bestaande én te ontwikkelen opleidingen, cursussen, modules en certificaten. Het doel is om te komen tot samenwerking met impact: landelijk, regionaal, sectoraal.

Het webinar is vooral bedoeld voor accountmanagers, scholingsconsulenten, cursuscoördinatoren, onderwijsontwikkelaars publiek én privaat, beleidsspecialisten arbeid & onderwijs en andere geïnteresseerden.

Doe je mee? Schrijf je hier in!


Programma

10.00 uur
Opening en introductie: waarom dit webinar?

10:15 uur
Perspectieven op LLO vanuit verschillende invalshoeken. Een aantal representanten uit de wereld van onderwijs, bedrijfsleven en O&O fondsen nemen ons mee in wat er volgens hen speelt op LLO-gebied.

10:45 uur
Workshops over goede voorbeelden of juist een kansrijke uitdaging. Elke workshop trapt af met een korte introductie, waarna u in gesprek gaat met de andere deelnemers. Samen formuleert u een aantal ideeën of adviezen waar we mee vooruit kunnen.

11:15 uur
Staccato terugkoppeling en inventariseren vervolgstappen.

11:30 uur
Afsluiting.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen