Online congres Waardevolwerk / Werkvolwaarde

26-04-2021

Begin

03-06-2021 om 14:00

Einde

03-06-2021 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werk zorgt ervoor dat je meedoet aan de samenleving. Het is dan ook belangrijk dat we werken aan een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen. Daarom organiseert het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid op 3 juni 2021 het online congres Waardevolwerk / Werkvolwaarde.

Werk als medicijn

‘Welke pil, welke therapie kunnen we nu verzinnen die diezelfde effecten heeft op gezondheid, op geluk en op hoe je naar jezelf kijkt? Ik denk dat werk een van de meest effectieve therapieën is. Daarom zie ik arbeid als medicijn’, dat zei Lex Burdorf, hoogleraar aan het Erasmus Medisch Centrum, tijdens de Cedris-lezing op 18 februari 2021. In deze Cedris-lezing werd stilgestaan bij de theoretische betekenis van de waarde van werk.

In de praktijk

Maar als die waarde van werk zo groot is, hoe zorgen we ervoor dat dit voor meer mensen toegankelijk is? Precies daarover gaan we het hebben tijdens het congres Waardevolwerk / Werkvolwaarde. Deze middag gaan we dieper in op de praktische kant en gaan we met elkaar op zoek naar hoe we waardevol werk kunnen vormgeven. Wanneer is werk ‘waardevol’? Wat voor infrastructuur hebben we daarvoor nodig? Welke partijen moeten we daarbij betrekken? Welke voorbeelden kennen we die dit al op een goede manier doen? Zo brengen we samen die ‘inclusieve arbeidsmarkt’ steeds weer een stapje dichterbij.

Aanmelden voor de talkshow

In talkshowvorm komen inspirerende sprekers aan het woord. Ben jij beleidsmaker in een sociaal werkbedrijf of een sociale organisatie, werk je voor een gemeente of de overheid of ben je een geïnteresseerde ondernemer? Meld je dan hier aan. We zien jou graag online op 3 juni!

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen