Hoe blijven we met de inzet van slimme technologieën vitaal in ons werk?

30-04-2021

Begin

02-06-2021 om 15:30

Einde

02-06-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Ons leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit tevoren. Nieuwe technologieën hebben daarbij een grote rol gespeeld: van de introductie van, eerst nog, mechanische machines tot de personal computers en de connected world van vandaag.

Deze veranderingen hebben echter ook een nadelige impact op onze vitaliteit: we worden fysiek steeds inactiever en worden meer geconfronteerd met stress. Nieuwe technologieën als digitalisering, big data, en kunstmatige intelligentie zouden deze negatieve effecten kunnen vergroten. Echter, deze technologieën hebben ook een groot potentieel om een vitale leefstijl op een gepersonaliseerde en manier te ondersteunen.

Technologie slim inzetten op vitaliteit

Fontys, imec, TNO, TU/e (FITT) en Eindhoven Engine werken – binnen een sterk regionaal ecosysteem – samen in o.a. het POWEr FITTing project, teneinde hun uitgebreide kennis en ervaring te combineren tot concrete, innovatieve en doeltreffende oplossingen voor een vitale werkomgeving. Nieuwe technologieën om de werkende mens, en zijn behoeften, écht centraal te zetten worden hierin onderzocht en ontwikkeld.

Volg de live talkshow rondom vitaliteit op de werkplek

In een live talkshow op 2 juni van 15.30 uur tot 17.00 uur praten we u bij over de laatste stand van zaken, delen we visies op de toekomst van ons werken en de rol van technologie daarin. Daarnaast kunt u (live) demo’s zien van de innovaties die nu al in ontwikkeling zijn voor een ‘slimme werkomgeving’. Kortom, een kijkje in de keuken van innoverende organisaties, bedrijven en kennisinstellingen in de regio. De link om aan te melden volgt snel op deze website.

 

Dit programma is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de FITT-partners, de partners binnen de Workplace Vitality Hub (Fontys, imec, TNO, TU/e samen met High Tech Campus en Twice), het Eindhoven Engine programma PowerFITTing en het Vitality Living Lab initiatief.

 

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen