Hoe kunnen we de samenwerking in de keten verder optimaliseren?

07-06-2021

Begin

17-06-2021 om 15:30

Einde

17-06-2021 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CZL Tilburg

In Brabant gebeurt het! Maar er kan nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden of gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken?

Speciaal voor DGA’s uit de maakindustrie, productie, hightech, logistiek, bouw en techniek.

Met de BOB Academy brengen we, in het kader van Made in Brabant, eigenaren en directeuren van bedrijven (met minimaal 10 medewerkers) uit branches zoals de maakindustrie, productie, hightech, logistiek, bouw en techniek bij elkaar. Voor ontmoeting, inspiratie en natuurlijk ook voor nieuwe opdrachten. 

Inhoud

Tijdens deze BOB Academy nodigen we je uit bij CZL Tilburg en hebben we het met Henk Berends (managing director bij CZL Tilburg) en de deelnemers over hoe we de samenwerking in de keten kunnen optimaliseren. Wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we in Brabant nog beter met elkaar samen werken?

Over CZL Tilburg

CZL is ruim 40 jaar actief in oppervlaktebehandelingen en reparaties van technisch hoogwaardige componenten. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals o.a. machinebouw, petrochemie, luchtvaart, hydraulica en automotive, het behandelen en repareren van hun kostbare, proceskritische onderdelen toe aan CZL Tilburg.

Voor wie?

Directeuren en eigenaren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit branches zoals de maakindustrie, productie, hightech, logistiek, bouw en techniek Deelname is gratis voor leden. Aan een BOB Academy kunnen maximaal 30 personen deelnemen, waarbij we rekening houden met de maatregelen die op dat moment gelden. Deelnemers aan het Made in Brabant all-in jaarpakket hebben hierbij voorrang.

Aanmelden

Meld je aan voor de BOB Academy via deze pagina.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen