NBBU organiseert webinar digitalisering

16-06-2021

Begin

22-06-2021 om 14:30

Einde

22-06-2021 om 15:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend om in die digitalisering mee te gaan. De NBBU organiseert op dinsdag 22 juni 2021 een webinar Digitalisering.

De digitalisering van werk is de afgelopen maanden in een stroomversnelling terecht gekomen. Ook in de uitzendbranche zijn er steeds meer initiatieven op het gebied van digitalisering. Denk aan volledige platformen, maar ook AI-oplossingen in het matchen of VR-oplossingen om werk makkelijker te maken. Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend om in die digitalisering mee te gaan. Toch is het belangrijk dat u er tijd en aandacht aan besteedt. De NBBU organiseert op dinsdag 22 juni 2021 van 14.30 tot 15.30 uur een webinar Digitalisering. 

Nut en noodzaak toegelicht door Digitale Werkplaats

In dit webinar praten we over nut en noodzaak van digitalisering en krijgt u van de Digitale Werkplaats direct handvatten geboden die u kunnen helpen een digitaliseringsslag te maken. Daarnaast delen enkele NBBU-leden hun ervaringen met digitalisering. 

Meld u aan voor het webinar

U kunt zich voor het webinar aanmelden door u in de NBBU-academieportal van SkilssTown te registreren, dit kunt u doen door op de registratiepagina op het rechtertabje: 'registreren' te klikken en uw gegevens in te vullen. Uw registratie is voldoende. Per mail ontvangt u een dag van te voren de link om aan het webinar deel te kunnen nemen. 

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen