Online Kennisweek Sterk aan het Werk

10-08-2021

Begin

20-09-2021 om 09:00

Einde

24-09-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

In 2021 vindt de online kennisweek Sterk aan het Werk plaats van 20 tot 24 september.

Het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden draagt eraan bij dat medewerkers met plezier blijven werken. Met deze kennisweek helpen we sociale werkbedrijven met allerlei activiteiten om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Iedere organisatie kan hier op zijn eigen manier invulling aan geven.

Medewerkers kunnen elke dag van deze week deelnemen aan leuke korte online activiteiten. Dit jaar maken we het nog makkelijker en leuker door de activiteiten aan te bieden via een eenvoudige webapp in festivalstijl. Pakken jullie deze kans om (extra) aandacht te geven aan ontwikkelen in jullie organisatie?

Bekijk deze video en krijg een impressie van de Online kennisweek Sterk aan het Werk met de webapp in festivalstijl.

Thema's

Dagelijks staan er laagdrempelige (korte) activiteiten online rondom de thema‚Äôs: taal en cultuur, geld en rekenen, digitale vaardigheden, gezonde en veilig werken en prettig samenwerken. Ook vindt de bekendmaking van de winnaars van de Topperverkiezing deze week plaats tijdens een leuk online evenement op donderdag 23 september.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan op verschillende manieren. De mate waarin je tijd en ruimte biedt aan medewerkers bepaalt mede het succes van de week.

Je kunt ervoor kiezen om de week alleen onder de aandacht te brengen bij medewerkers en zo je medewerkers te inspireren op het gebied van leren. Hiervoor kun je gebruik maken van de materialen in de communicatietoolbox onderaan deze pagina. Wil je als organisatie op de hoogte blijven van deze kennisweek en in juni een pr-toolkit per post ontvangen? Meld dan een contactpersoon aan via dit aanmeldformulier.

Succes maken van de week

Wil je echt een succes maken van deze week in jouw organisatie? Geef medewerkers dan de mogelijkheid om (deels) onder werktijd mee te doen. En zorg indien nodig voor begeleiding of doe de activiteiten in groepsverband. Je kan er helemaal een feest van maken door als organisatie aanvullende (offline) activiteiten te organiseren. Maak bijvoorbeeld gebruik van de materialen uit de toolbox Ik ben aan de bal. En bekijk de tips in dit document.

Terugblik editie in 2020

Ben je benieuwd naar de ervaringen van bedrijven die vorig jaar hebben meegedaan aan de online kennisweek? In het SW-journaal van april 2021 delen leerwerkbedrijven WVS en Voorne-Putten Werkt hun ervaringen.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen