Inclusieve vacatureteksten schrijven: zó doe je dat!

24-12-2021

Begin

10-02-2022 om 15:00

Einde

10-02-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Inclusief ondernemen start daarom met het schrijven van inclusieve vacatureteksten.

Wegens succes organiseren wij een tweede themaweek met als thema ‘Hoe kom ik wél aan personeel?’. De sessies van onze eerste themaweek in januari zaten binnen no-time vol, en we willen natuurlijk zoveel mogelijk werkgevers en HR-medewerkers/managers de kans geven om deel te nemen. Meld je nu aan!

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het vinden van goed, loyaal personeel was nog nooit zo moeilijk. Ben jij als werkgever ten einde raad? Doe dan van 7 tot en met 11 februari 2022 mee aan de ‘Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel?’ Tijdens deze themaweek slaan het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWerk de handen ineen om jou als werkgever te laten zien dat er wél oplossingen zijn. En die oplossingen zijn dichterbij dan je denkt… Tijdens deze themaweek verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

 

Sessie 3: Inclusieve vacatureteksten schrijven

Vacatureteksten zijn soms onbedoeld zodanig geschreven dat ze een bepaald type werknemer aantrekken. Vaak iemand die al in de meerderheid vertegenwoordigd is. Onbewust houd je bijvoorbeeld de persoon die weggaat uit het team in gedachten. Of ben je (onbewust) op zoek naar een kopie van jezelf. Je verkleint hierdoor de poule aan potentiële kandidaten én versterkt de homogeniteit van je personeelsbestand. Inclusief ondernemen start daarom met het schrijven van inclusieve vacatureteksten. Hulp nodig? Schrijf je in voor deze workshop!

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen