Up New event

26-01-2022

Begin

08-02-2022 om 10:00

Einde

08-02-2022 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Circulariteit als lucratief verdienmodel.

Afval als verdienmodel in plaats van kostenpost? De Houtloods en Vodde bewijzen dat het kan. Zo zet De Houtloods in op het voorkomen van voedselverspilling en maakt Vodde hippe sokken van weggegooid textiel. Ook de bouwwereld (her)gebruikt steeds vaker sloopmateriaal. Het zijn inspirerende voorbeelden van circulair ondernemen met een lucratief verdienmodel.
 

Tijdens de Week van de Circulaire Economie vindt op dinsdag 8 februari door Up New, powered by Midpoint Brabant, een interactieve sessie plaats waarbij alle betrokken partijen jou een kijkje achter de schermen geven. En dat is nog niet alles: de Tilburgse wethouder circulaire economie Bas van der Pol bijt het spits af, er volgen nog meer inspirerende voorbeelden, onze circulaire experts gaan dieper in op hot topics en er volgt een creatief intermezzo… Oftewel: reden genoeg om je aan te melden. Are you in?
 

In 2050 moet de Nederlandse economie 100% circulair zijn. Bij Up New geloven we dat dit kansen biedt voor ondernemers die het aandurven om hier vandaag al op in te spelen. Durf jij ook Up New te gaan? Of wil jij meer weten over circulair ondernemen? Dan is deze interactieve sessie echt iets voor jou!
 


 

Voor wie

Ondernemers (in spe) met interesse voor circulair ondernemen


Programma

Normaal is hij projectleider circulaire bouw bij Up New, maar vandaag zie je hem in de rol van talkshow host van dit interactieve programma; het is de enige echte Vincent van Rijsewijk. Hij neemt je mee in het volgende programma:

 • Welkom: wethouder circulaire economie Bas van der Pol trapt af over het belang van de circulaire economie. Programma manager van Midpoint Brabant Herman Gels vertelt wat Up New voor bedrijven kan betekenen.
 • Up New Textiles: Up New Textiles expert Joris van Riel vertelt over het duurzame sokkenmaker Vodde en hoe dit bedrijf weggegooid textiel slim hergebruikt.
 • Onderwijs en Up New: dat onderwijs betrokken wordt bij de circulaire transitie is een keiharde must. Waarom? Circulair onderwijs experts Sarah en Jesse hebben het antwoord en dagen jou uit om hier zelf ook over na te denken.
 • Up New Food: een kijkje in de keuken van restaurant De Houtloods en Up New Food expert Nicole van Hoof.
 • Up New Bouw: Petra Landmeter, verenigingsmanager Bouwen Nederland afd. Brabant Mid-West gaan samen in gesprek.
 • Let’s talk: samen nakletsen.
   

Praktische informatie

 • Dinsdag 8 februari 10:00 – 11:15
 • Aanmelden is mogelijk via deze link.
 • Kijk voor meer informatie op de website van Midpoint Brabant.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen