3D Delta Week

17-02-2022

Begin

20-06-2022 om 10:00

Einde

24-06-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nederland en Vlaanderen

Tijdens de 3D Delta Week vinden meer dan 20 evenementen over 3D-productie plaats op verschillende locaties in Nederland en Vlaanderen.

 

"Vanuit de markt is grote belangstelling om een hele week te organiseren waarin specialisten en geïnteresseerden uit de 3D-productiewereld samenkomen. We kijken uit naar een eerste succesvolle editie in juni en hopen de 3D-maakindustrie en geïnteresseerden in groten getale te mogen verwelkomen", legt Pieter Hermans van Jakajima uit. 

 

In juni 2022 gaat  de eerste editie van de eventweek van start en het uiteindelijke doel is duidelijk: de 3D Delta Week als jaarlijks ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de 3D-waardeketen, binnen of buiten de Benelux Delta. Een plek waar waarde wordt gecreëerd voor gebruikers en aanbieders op het gebied van 3D-printen, additive en advanced manufacturing.

 

Over 3D Delta Week 

Een wereldprimeur in de evenementen- en 3D-productiesector. Van 20 tot 24 juni 2022 vindt voor het eerst een cross-border multi-event plaats in de 3D Manufacturing wereld: 3D Delta Week. Een Vlaamse en drie Nederlandse organisaties hebben het plan gesmeed om een nieuw concept in 3D-productie aan de wereld voor te stellen. Het 3D Delta Week platform zal verschillende belangrijke 3D activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken en zal andere internationale en lokale organisatoren aanbieden om in die week hun evenement, workshop of congres te organiseren om een sprong voorwaarts te maken in kennis, ervaring en netwerk voor alle deelnemers.

Sterke merken worden verenigd onder één vlag om een evenement van wereldklasse te creëren.  Zo bundelt de 3D Deltaweek het aanbod van verschillende partijen om zo een concentratie van kennis, producten, diensten en een blik op de toekomst te genereren. Met de 3D Delta Week is het juiste podium gecreëerd om onze toonaangevende 3D-productieregio op de voorgrond te plaatsen! 

De organisatie van de 3D Delta Week is in handen van Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum. Alle informatie over het evenement is te vinden op de website van de 3D Delta Week. 

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen