Jouw kennis en ervaring delen als hybride techniekopleider?

01-06-2022

Begin

30-06-2022 om 19:00

Einde

30-06-2022 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

ROC Tilburg

Fysieke voorlichtingsavond op ROC Tilburg.

 

Als hybride techniekopleider leer je jouw kennis en ervaring te delen met jongeren en vakcollega’s en zo draag je bij aan hun ontwikkeling. Je combineert je huidige baan met af en toe lesgeven binnen je bedrijf, op school of uitleg geven op open dagen. Je onderhoudt contacten met scholen, haalt nieuwe kennis binnen voor het bedrijf en je verzorgt trainingen op basis van door jou zelf ontwikkeld lesmateriaal. Dat maakt jouw werk afwisselend. Daar profiteert ook je werkgever van. De hybride techniekopleider is namelijk niet alleen een ambassadeur voor de techniek, maar ook voor het bedrijf.

 

Spreekt dit jou aan?

In deze cursus leer je hoe je jouw kennis en ervaring over kunt brengen op anderen. Dit leer je op een praktische manier van ervaren docenten.  Je volgt in een periode van 10 maanden circa 16 tot 18 scholingsdagen in de namiddag en avond op de locatie van ROC Tilburg. Daarnaast loop je minimaal 80 uur stage bij een ROC en/of vmbo-school. De technische O&O fondsen vergoeden de meeste opleidingskosten voor het behalen van je diploma. De stagemomenten vinden plaats op een stageschool naar keuze, afhankelijk van locatie, beschikbaarheid en matching. Wij zorgen ervoor dat je je baan in de techniek kunt combineren met lesgeven.

 

Voorlichtingsavond

Op donderdag 30 juni van 19:00 – 20:30 uur is er een fysieke voorlichtingsavond op ROC Tilburg waar je al je vragen kunt stellen. Meld je aan. 

Heb je nog vragen of wil je een voorlichting plannen? Neem dan contact met ons op.
Uitleg over de opleiding kan plaatsvinden op het bedrijf, in kleine groepen of individueel. Meer weten? Neem contact op met Projectleider Carla Schrooyen (06 -12059956) of Techniekcoalitie Brabant via info@techniekcoalitiebrabant.nl.

De nieuwe klas start in september 2022. Neem contact met ons op via info@techniekcoalitiebrabant.nl of meld je aan via de website.

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen