SPDI-masterclass: organisatie van werk

14-07-2022

Begin

22-11-2022 om 13:30

Einde

22-11-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

N.t.b.

Voor iedereen die met duurzame inzetbaarheid bezig is of aan de slag wil.

 

Ben jij werkgever, HR-professional, OR-lid of vertegenwoordiger van werkgevers en/of werknemers? En wil je weten hoe organisatiecultuur, de organisatie van werk en trends en ontwikkelingen rond de toekomst van werk van invloed zijn op duurzame inzetbaarheid? Zorg dan dat je de masterclasses duurzame inzetbaarheid niet mist die SPDI dit jaar organiseert in juni, september en november!

 

Onze masterclasses zijn bedoeld voor iedereen die met duurzame inzetbaarheid bezig is of aan de slag wil. Ontwikkelt jouw organisatie al activiteiten op het terrein van bijvoorbeeld leren en opleiden, zwaar werk, veilig en gezond werken, arbeidstijden of organisatie van werk? Dan bieden deze masterclasses inzichten, verdieping en praktische tips die je kunnen helpen om je aanpak te verfijnen. Wil je organisatie nu of binnenkort starten met bevordering van duurzame inzetbaarheid, bijvoorbeeld gestimuleerd en gefaciliteerd door een mogelijke nieuwe subsidieronde (MDIEU)? Dan zul je zeker je voordeel kunnen doen met de waardevolle praktijkervaringen die aan bod komen.

Van arbeidsmarkt naar teamniveau

De masterclasses zijn opgezet als een samenhangende reeks die begint op het niveau van de arbeidsmarkt en uiteindelijk uitkomt bij dat van teams. Maar iedere bijeenkomst heeft zijn eigen inschrijfregister, dus als je onverhoopt niet de volledige reeks kunt volgen, kun je ook een gerichte keuze maken. 
 

Organisatie van werk (22 november 2022)

Wat is het belang van teameffectiviteit voor de organisatie van werk. Wat kun je als organisatie en HR-afdeling doen om eigen regie in teams te stimuleren en te ondersteunen? Wat betekent dit voor duurzame inzetbaarheid in de praktijk, en hoe zorg je voor voldoende betrokkenheid van medewerkers en OR? 

Inspiratie om aan de slag te gaan

Alle bijeenkomsten bevatten drie hoofdingrediënten: een hoofdspreker, aandacht voor één of meer praktijkvoorbeelden en ruimte om vragen te stellen. Daarnaast kun je als deelnemer vooral inspiratie verwachten. Niet alleen om (meer) aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid, maar ook om daarbij aandacht te hebben voor de perspectieven van zowel werkgever als werknemer. Elke sessie start om 13.30 en duurt tot 16.30. Aansluitend kun je napraten tijdens een borrel.

 

Meld je hier aan

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen