Netwerkbijeenkomst Just Transition Fund West-Noord-Brabant

27-07-2022

Begin

28-09-2022 om 12:00

Einde

28-09-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kloosterplein 11, Breda

Aan de slag met de transitie naar klimaatneutraal ondernemen met EU-subsidie.

 

Het ‘Just Transition Fund’ (JTF) wordt naar verwachting eind 2022 of begin 2023 opengesteld. Om hier optimaal op voor te sorteren en samen kansen te creëren, organiseren provincie Noord-Brabant, gemeente Breda en Stimulus Programmamanagement op 28 september een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.

Over het Just Transition Fund (JTF)

De Europese Unie stelt circa 60 miljoen euro subsidie beschikbaar om mkb’ers en kennisinstellingen in West-Noord-Brabant te ondersteunen bij hun transitie naar klimaatneutraal ondernemen. Met het Just Transition Fund steunt de Europese Unie specifieke gebieden die het zwaarst door de overgang naar klimaatneutraliteit worden getroffen. De subsidie wordt ingezet voor projecten op het gebied van arbeidsmarkt, innovatie en investeringen in technologie, systemen en infrastructuur. Het gebied West-Noord-Brabant is een van de zes regio’s in Nederland die in aanmerking komen voor dit subsidieprogramma. Lees er meer over in de factsheet Just Transition Fund.

Voorlopig programma

Tijdens de netwerkbijeenkomst kom je meer te weten over de subsidiemogelijkheden, het aanvraagproces en de instanties waar je terecht kunt voor antwoorden en advies. Daarnaast bieden we je de gelegenheid om te sparren en netwerken. We starten met een netwerklunch. Vervolgens presenteren verschillende bedrijven hun ideeën, waaronder Peter Wolfs van TNO over innovatie voor een klimaatneutraal West-Noord-Brabant. Je kunt ook speeddaten met ondernemers. Verder organiseren we een paneldiscussie over de uitdagingen rondom de energie- en grondstoffentransitie.

Aanmelden

Wil je meer weten over het JTF-programma? Wil je inspiratie krijgen om een volgende stap te zetten? En ga je graag in gesprek met andere ondernemers of kennisinstellingen? Meld je dan nu aan voor deze netwerkbijeenkomst zodat je verzekerd bent van deelname. De locatie is het kantoor van de Rabobank in Breda (Kloosterplein 11). 

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen