Fontys Engineers Meet & Match 2023

08-03-2023

Begin

18-04-2023 om 09:00

Einde

18-04-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Eindhoven

Het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering met elkaar verbonden worden.

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar een samenwerking met Fontys Engineering? Wil je op één dag in beeld komen bij 2.000 toekomstig engineers? Met acht tot dertien studenten van jouw keuze speeddaten? Of jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt aan meer dan 2.000 studenten, MBO en HBO? Uniek is de samenwerking die wij zoeken tussen het MBO en het HBO.

Doel

Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te laten komen met toekomstig Engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Bedrijven en studenten gaan met elkaar in gesprek tijdens een fysiek event. De opzet bevat drie elementen:

1. Speeddates

Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een 2e-, 3e- of 4e-jaars student (HBO en/of MBO) en een bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaarsmechatronica en/of werktuigbouwkunde studenten. De studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in gesprek willen komen. Op deze manier worden bedrijven en studenten aan elkaar gematcht. Je hebt als bedrijf maximaal dertien speeddategesprekken per speeddatetafel met studenten die passen bij jouw opgegeven voorkeur. De speeddates worden vooraf ingepland waardoor iedereen een persoonlijk dagprogramma heeft.Je kunt hiervoor alvast dinsdag 18 april 2023 in jouw agenda reserveren.

2. Bedrijfspresentatie

Het event biedt ook de mogelijkheid om een fysieke presentatie van maximaal 20 minuten te geven aan een groep studenten die zelf kiezen om bij de presentatie aanwezig te zijn. Voor dit onderdeel kunnen ook studenten van de studierichtingen zoals Technische Bedrijfskunde, Toegepaste Natuurwetenschappen en MBO-studenten aansluiten.

3. Bedrijvenmarkt

De bedrijvenmarkt is voor alle studenten. Hier kun je jouw bedrijf presenteren aan meer dan 2.000 studenten. Evenals bij de bedrijfspresentaties kunnen ook hier de studenten aansluiten van de studierichtingen zoals Technische Bedrijfskunde, Toegepaste Natuurwetenschappen en MBO-studenten.

 

Meer informatie en aanmelden

 

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen