Leven Lang Ontwikkelen Congres

07-11-2023

Begin

20-06-2024 om 09:30

Einde

20-06-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Verkadefabriek in Den Bosch

Kom samen met collega’s praktische handvatten ophalen die je nodig hebt voor een efficiënte en duurzame LLO strategie en opleidingsportfolio, het vermarkten van het aanbod en interne- en externe samenwerking.

Op donderdag 20 juni 2024 vindt de eerste editie van het Leven Lang Ontwikkelen Congres plaats in de Verkadefabriek te Den Bosch. Het thema Leven Lang Ontwikkelen staat hoog op de agenda bij onderwijsinstellingen, werkgevers en de overheid.

Om deze reden hebben marktonderzoeksbureau Markteffect en organisatiebureau Organisatie Groep Zuid (OGZ) de handen ineengeslagen om onderwijsinstellingen, private opleiders en overige stakeholders te inspireren en informeren over de laatste trends en ontwikkelen tijdens dit landelijke LLO Congres.

Op het eerste LLO Congres word je middels diverse plenaire en break-out sessies op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen door gespecialiseerde bureaus, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en diverse experts. Kom samen met collega’s praktische handvatten ophalen die je nodig hebt voor een efficiënte en duurzame LLO strategie en opleidingsportfolio, het vermarkten van het aanbod en interne- en externe samenwerking. De dag zal inspiratie bieden om met een frisse blik naar de eigen organisatie en diens LLO aanbod te kunnen kijken en een goed beeld te krijgen van de dynamiek die gaande is in de onderwijs- en opleidingsmarkt en in de maatschappij vanuit individuen, het bedrijfsleven en tal van sectoren.

Meer informatie en aanmelden

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen