Interconnect behaalt de EcoVadis zilveren medaille 2023

18-07-2023

Het bedrijf van Brabants Besten Rob Stevens scoort goed op het gebied van milieu, arbeids- en mensenrechten, duurzame inkoop en ethiek.

Dit is een publicatie van Regio Business

Interconnect van Brabants Besten Rob Stevens is continu bezig met ontwikkelen. Dit doet het bedrijf onder andere door het herhaaldelijk beoordelen van hun MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid. Om deze reden neemt Interconnect deel aan EcoVadis. EcoVadis is een platform waarmee bedrijven hun prestaties op het gebied van MVO kunnen meten, monitoren en delen met stakeholders. Dit jaar heeft Interconnect opnieuw een zilveren medaille behaald. Hiermee behoort het bedrijf tot de top 25% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. 

Het assessment van EcoVadis is gebaseerd op een duurzaamheidsscorecard. Deze scorecard illustreert de prestatie van 21 indicatoren die verdeeld zijn over 4 thema's: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Deze thema's worden beoordeeld door internationale experts. Het assessment kan alleen worden behaald als de documentatie van de organisatie traceerbaar en transparant is, oftewel: het assessment is evidence-based.

Interconnect heeft dit jaar, net zoals voorgaande jaren, een goede beoordeling van EcoVadis ontvangen. Ze hebben goed gescoord op het gebied van milieu en arbeids- & mensenrechten. Ook op het gebied van duurzame inkoop en ethiek scoren ze goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Lees verder

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen