“Met deze subsidie kunnen we nog meer impact maken!”

01-08-2023

Breda Robotics heeft van Provincie Noord-Brabant een grote subsidie toegekend gekregen voor het doorontwikkelen van haar ecosysteem voor inzet en ontwikkeling van robotica en andere industrie 4.0 technologie in West-Brabant.

Hiermee kan Breda Robotics bouwen aan de ontwikkeling van Robot Campus Brabant: een laagdrempelige, inspirerende en bruisende plek die in het teken staat van vooruitgang. Doorgaan in plaats van stilstaan.

Breda Robotics is een samenwerkingsverband dat een belangrijke rol speelt in het West-Brabantse bedrijfsleven. Het vormt een robuust ecosysteem waar bedrijfsleven en onderwijs samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe robotica, vision en AI toepassingen met maatschappelijke impact. Als hybride leeromgeving en expertisecenter koppelt Breda Robotics technisch talent aan de regio en faciliteert organisaties om met robotica aan de slag te gaan. Op deze manier wordt het robotica cluster in Brabant gestimuleerd en dragen we bij aan een sterke, duurzame en future proof economie. En dat is hard nodig!

Lees verder

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen