Deelnemers Dagen van de Techniek Midden-Brabant inspireren elkaar voor volgende edities

17-10-2023

Maar liefst 75 afgevaardigden van deelnemende bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en andere organisaties wisselden ideeën en ervaringen uit om ook van de komende edities een succes te maken.

Dit is een publicatie van Midpoint Brabant.

Door het succes van de Dagen van de Techniek werd het tijd om alle edities samen te laten komen: om ervaringen te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Op kleinere schaal wordt onderling de samenwerking al gezocht. Om dit te versnellen, was dit het juiste moment voor Deltaplan Techniek om een inspiratiebijeenkomst te organiseren. Het doel van het Deltaplan Techniek is om een beweging op gang te brengen in het enthousiasmeren van inwoners in de regio Midden-Brabant om te leren of werken in de techniek. Daarvoor creëert ze verbindingen tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

De bijeenkomst is uniek in zijn soort. Alle aanwezigen op de bijeenkomst hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan één of meerdere Dagen van de Techniek én vormen een afvaardiging van het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en andere organisaties. Zij waren intrinsiek gemotiveerd om de Dag van de Techniek in hun gemeente tot een succes te maken én om wat te doen aan het oplopende personeelstekort in de sector techniek. De Dag van de Techniek laat inwoners beleven wat er gebeurt achter de gevel van mooie bedrijven in de eigen gemeente. Bedrijven kunnen laten zien waar zij zo hard aan werken en trots op zijn, en waarom de techniek zo boeiend is.

Lees verder

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen