Onderwijs arbeidsmarkt top: 'Van krapte naar kansen'

17-04-2024

Na een succesvolle editie in Tilburg staat op 6 juni de 2e Brabantse Onderwijs-Arbeidsmarkttop gepland, deze keer in het Van der Valk Hotel Eindhoven-Best in Best. Grijp de kans om samen met relevante stakeholders aan de slag te gaan.

Het congres biedt concrete oplossingen en inspirerende sprekers die laten zien hoe we in de nieuwe economie kunnen opleiden voor de toekomstige en transitiegerichte arbeidsmarkt.

Dit is een publicatie van Onderwijs arbeidsmarkt top:

De arbeidsmarkt zal zelf een transformatie moeten ondergaan om bredere maatschappelijke veranderingen mogelijk te maken. Is het niet tijd voor een gezamenlijke Brabantse HCA Agenda met een scherpere focus op skills? Een innovatieve aanpak, met nieuwe vormen van opleiden en continue versterking van het beroepsonderwijs in Brabant, is dringend nodig. Laten we samen werken aan een arbeidsmarkt die proactief evolueert en bijdraagt aan de grotere veranderingen die nodig zijn in onze samenleving.

In lijn met de resultaten van vorig jaar zetten we gezamenlijk de koers voort, waarbij alle generaties aan bod komen en we blijven bouwen aan een gezamenlijk gedragen aanpak. Schrijf je vandaag nog in voor de Onderwijs-Arbeidsmarkttop en maak het verschil!

Lees verder

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen