WERK-portal.nl: het gratis scholingsinstrument in de SW

Simone van Limpt 21-03-2022
265 keer bekeken 0 reacties

Gebruik jij het al?

De WERK-portal.nl is een gratis scholingsinstrument dat op een flexibele manier ingezet kan worden door (inclusieve) werkgevers en organisaties die mensen toeleiden naar werk. Op de WERK-portal.nl staan meer dan 25 gratis online leerprogramma’s voor mensen zonder startkwalificatie, vooral gericht op het versterken van basis- en werknemersvaardigheden.

Dankzij audio-ondersteuning en ondersteunend beeldmateriaal zijn de programma’s zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen. De programma’s kunnen zelfstandig doorlopen worden. Daarnaast zijn ze geschikt om in groepsverband en/of in combinatie met andere (eigen) leermiddelen te gebruiken. 

De huidige (gratis) website WERK-portal.nl bestaat sinds 2019. Het aanbod aan programma’s is sindsdien flink uitgebreid en een aantal programma’s zijn geactualiseerd. Het aanbod bestaat uit programma’s over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal op het werk en omgaan met de computer en social media.

Onlangs is de website aangepast aan de digitoegankelijkheidseisen. Dit geldt nog niet voor alle programma’s. Wel zijn alle programma’s audio-ondersteund. Neem een kijkje op de website.

 

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen