Uniek leerconcept: Smart Makers Metro

Simone van Limpt 08-11-2021
96 keer bekeken 0 reacties

Nieuwe technologie geeft nieuwe kansen, maar zonder te investeren in de juiste kennis en skills kom je niet verder, of doe je niet meer mee.

Dit is een publicatie van Smart Makers Academy.

Smart Makers Academy is opgericht om bedrijven en organisaties uit het onderwijs, de bouw, Metalelektro, retail, industrie, zorg, water-, energie- en onderhoudssector te ondersteunen. Stap aan boord van de Smart Makers Academy Metrolijn en we zorgen er samen voor dat jouw kennis en skills weer helemaal up-to-date zijn. Of het nu gaat om de nieuwste technologieën of innovatieve werkmethodes, wij zetten jou op het juiste spoor naar de toekomst!

Smart Makers Academy is een samenwerking van Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone, het Nova College, Hogeschool Inholland en diverse opleiders.

Uniek leerconcept: Smart Makers Metro

Smart Makers Academy biedt een Metrolijn-concept van ‘nanoleren’ waarbij skills ontwikkeling en leren niet alleen eenvoudig en overzichtelijk is, maar vooral leuk! Een vakman gunt zichzelf vaak geen tijd om nieuwe kennis op te doen in langdurige opleidingstrajecten. En dat hoeft ook niet met ons unieke metrolijn concept! De Smart Makers metro voert je langs diverse korte ‘nano’ stops waar je praktisch je kennis van digitale slimme technologie kunt vergroten. Niet meer terug in de schoolbanken, maar in slechts twee uur per week ontwikkel je binnen een half jaar de juiste kennis en vaardigheden.

Kies je eigen route

Stel je eigen route samen of kies uit één van de voorgeprogrammeerde routes. Elke Metrolijn start met het Taste The Future event en eindigt met een certificaat van deelname aan de Smart Makers Academy.

We bieden verschillende Metro-leerlijnen voor docenten, decanen, opleiders, vakmannen, managers en meer. Lees verder.

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen