Techniek Nederland heeft vier nieuwe bestuursleden

Simone van Limpt 21-02-2022
319 keer bekeken 0 reacties

Brabants Besten Tanja Loeff is de nieuwe vice-voorzitter.

Dit is een publicatie van Techniek Nederland
 

Ondernemersorganisatie Techniek Nederland heeft vier nieuwe bestuursleden benoemd. Tanja Loeff-Hageman, directeur van Installatiebedrijf Tibo-Veen, en Maurice Hoffman, directeur van HoffmanDME Techniek, komen in het bestuur namens de Groep middelgrote bedrijven. Loeff-Hageman wordt ook vicevoorzitter. Ben Aartman, directeur van Aartman Elektrotechniek, vertegenwoordigt de Groep kleine bedrijven. Remko Rijnders wordt als general managing director van MediaMarkt BeNeLux bestuurslid voor de technische detailhandel.
 

Het bestuur van Techniek Nederland heeft tien leden: twee namens de kleine bedrijven, twee namens de middelgrote bedrijven en twee namens de grote bedrijven. De technische detailhandel is met één afgevaardigde vertegenwoordigd. Daarnaast hebben drie afgevaardigden uit de Techniek- en Marktgroepen zitting in het bestuur. Voorzitter van het bestuur is Doekle Terpstra.
 

Meer jonge technici en zij-instromers

Tanja Loeff-Hageman: ‘Als vicevoorzitter wil ik me inzetten om meer jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor een carrière in de techniek. Dit onderwerp verdient topprioriteit binnen de vereniging.’  Volgens haar kunnen bedrijven zelf ook veel doen. ‘Op onze bedrijfsschool leiden we leerlingen op en verzorgen we bijscholing voor onze eigen monteurs. We geven er ook gastlessen aan kinderen vanaf groep 7 om ze te enthousiasmeren voor techniekonderwijs. Je ziet dat dat concreet resultaat oplevert.’ Lees verder.

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen