Keep on Learning-Estafettestokje

Simone van Limpt 27-08-2021
103 keer bekeken 0 reacties

In juli 2021 is het stokje doorgegeven aan Bol Adviseurs.

Het Keep on Learning-Estafettestokje zet werkgevers en hun initiatieven in Noordoost-Brabant op gebied van leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid in de schijnwerpers. Werkgevers kunnen hun eigen initiatieven of die van andere werkgevers nomineren voor het estafettestokje. Inmiddels heeft het estafettestokje een behoorlijke reis afgelegd door de regio: van Boxtel, Sint-Oedenrode en ‘s-Hertogenbosch via Veghel, Erp, Boekel en Mill naar Oss. In juli 2021 is het de beurt aan Bol Adviseurs, onder andere gevestigd in Boxmeer en Veghel. Zij nemen het Keep on Learning-Estafettestokje voor werkgevers over van Van der Velden Rioleringsbeheer uit Boxtel.

Estafettestokje voor Bol Adviseurs

Bij Bol Adviseurs werken ongeveer 200 mensen die diensten leveren op het gebied van accountancy, belastingen, corporate finance en wetgeving. Directielid Pascal Graat: “Om die diensten in huis te houden, zullen we continu moeten leren.” Hoe kunnen de adviseurs competenties blijven ontwikkelen om de juiste vragen op het juiste moment op tafel te leggen? Als antwoord op die vraag is een driedelig ontwikkelprogramma en Bol bootcamp opgezet. 

Driedelig ontwikkelprogramma en Bol Bootcamp

HR-manager Vera Janssen vertelt over het driedelige ontwikkelprogramma: “In het eerste deel van het ontwikkelprogramma richten we ons op starters, nieuwkomers binnen Bol, die hun rugzak gaan vullen met kennis en ervaring. Tijdens het tweede deel ligt de nadruk op meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. In de derde en laatste fase richten we ons op de mensen die aan het latere deel van hun carrière een goede invulling willen geven en zo duurzaam inzetbaar kunnen blijven.”  Onderdeel van het ontwikkelprogramma is Bol Bootcamp, waar de nadruk ligt op intervisie. Vera: “In de Bol bootcamp richten we ons naast het opbouwen van theoretische kennis ook op het ondersteunen van elkaar, het van en met elkaar leren, het verleggen van eigen grenzen. Dit doen we met praktijkoefeningen en vooral met intervisie.” 

Keep on Learning

Keep on Learning is de beweging in Noordoost-Brabant waarin iedereen zich een leven lang blijft ontwikkelen voor de banen van de toekomst. Dat is nodig omdat de arbeidsmarkt steeds sneller verandert. Vooral de toenemende digitalisering en robotisering hebben een grote impact op het werk van vandaag en morgen. Om met alle veranderingen zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan, is het belangrijk dat iedereen zich voortdurend blijft ontwikkelen. Onderdeel van Keep on Learning is de ‘Werkgeversestafette’. Werkgevers in Noordoost-Brabant die hun werknemers ook in leren en ontwikkelen alle ruimte geven, verdienen het Keep on Learning-Estafettestokje. Het stokje gaat van werkgever naar werkgever. De estafette die zo ontstaat, zet de bedrijven en hun initiatieven in het zonnetje. De ‘stokjeshouders’ vormen zo een inspiratie voor andere werkgevers.

Meer weten?

In het najaar van 2021 geeft Bol Adviseurs het werkgeversestafettestokje Keep on Learning weer door aan een andere inspirerende werkgever in de regio Noordoost-Brabant. Kijk voor meer informatie over Keep on Learning of het nomineren voor het estafettestokje voor werkgevers op www.keeponlearning.nl en wees welkom bij de community voor meer inspirerende voorbeelden. 

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen