Provincie feliciteert Brabantse ondernemers in KVK Innovatie top 100

Simone van Limpt 07-02-2022
325 keer bekeken 0 reacties

Met 17 genoteerden is Noord-Brabant goed vertegenwoordigd.

Dit is een publicatie van de Provincie Noord-Brabant
 

KVK publiceert jaarlijks deze ranglijst met 100 concrete innovaties in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De winnaar mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van het land noemen. Vodde uit Tilburg ontving, uit handen van juryvoorzitter Ruud Koornstra, de KVK Impact Award. Deze jonge sokkenfabrikant geeft oud textiel -vodden- een nieuw leven, door er allerlei soorten kwaliteitssokken van te maken.

 

 

Vegan Green Tuna

Het Brabantse Schouten Europe uit Giessen ontwikkelde de Vegan Green Tuna, 100% catch-free en veroverde daarmee de tweede plaats in de KVK Innovatie Top 100 2021. De tonijn is verkrijgbaar in bulkverpakking voor verdere verwerking, maar ook als ‘tonijn in blik’ en zelfs ‘op maat’ te maken. Schouten Europe stelt klanten in staat de tonijn ook onder eigen merk of private label op de markt te brengen. Dit bedrijf - in de negentiende eeuw begonnen als familiebakkerij - is uitgegroeid tot een wereldwijd actieve onderneming die vooroploopt in de ontwikkeling, productie en verpakking van plantaardige producten.

 

Beter en veiliger

Rackmount.IT uit Breda ontwikkelt en produceert rack mount kits voor kleine netwerk- en security appliances, een fysieke oplossing die het mogelijk maakt om ook kleine apparaten op een toegankelijke, stabiele manier te monteren in computerkasten. Goed voor een zesde plaats. Deze kits maken het mogelijk om zowel in het publieke als commerciële domein kleine apparaten beter en veiliger te monteren en organisaties beter te beschermen tegen cyberaanvallen. Lees verder.

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen