Het Lerend netwerk ‘(door)groei naar sociaal ontwikkelbedrijf’

Simone van Limpt 29-06-2022
280 keer bekeken 0 reacties

Neem je ook deel aan dit netwerk?

 

Dit is een publicatie van Inclusief werkt
 

Hou jij je bezig met de (door)groei van een sociaal werkbedrijf naar een sociaal ontwikkelbedrijf waar de ontwikkeling van verschillende doelgroepen centraal staat? Wil je graag ervaringen uitwisselen met en leren van andere sociale werkbedrijven die dezelfde transitie doormaken? Neem dan deel aan het nieuwe Lerend netwerk ‘(door)groei naar sociaal ontwikkelbedrijf’. Het levert je frisse ideeën en nieuwe kennis op, en je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden!

Samen leren en ontdekken

Ontwikkeling krijgt een steeds prominentere plek in de sociale werkgelegenheid. Dit brengt allerlei organisatievraagstukken en uitdagingen met zich mee. In dit lerend netwerk ligt de focus op het samen leren en ontdekken: hoe kun je de omslag van sociaal werkbedrijf naar sociaal ontwikkel- en leerbedrijf (verder) vormgeven? Hoe zorg je ervoor dat de productie ondersteunend en niet leidend is aan de ontwikkeling van doelgroepen? Hoe stem je organisatieprocessen en parameters hierop af? Welke leerlijnen zet je op en hoe krijg je iedereen binnen en buiten de organisatie mee?

Wat is een lerend netwerk?

Een lerend netwerk is een vorm van samen leren met een vaste groep deelnemers, voor een langere periode en rond een gezamenlijk vraagstuk. Gezamenlijke thema’s worden uitgediept en waar nodig door externe expertise ondersteunt. Een lerend netwerk kan ook een goede stok achter de deur zijn om actief met een thema aan de slag te blijven.

Voor wie is dit lerend netwerk?

Het lerend netwerk ‘Door)groei naar een sociaal ontwikkelbedrijf’ is voor iedereen die zich vanuit beleid, HR en/of managent bezighoudt met de transitie naar een sociaal ontwikkelbedrijf en alles wat daar bij komt kijken. Meer informatie.

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen