Werkgeversestafette: RJ Networks & Security neemt het stokje over

Simone van Limpt 07-10-2022
73 keer bekeken 0 reacties

Brabants Besten Roel Jansen neemt het 15e estafettestokje in ontvangst

 

Dit is een publicatie van Noordoost Brabant Werkt
 

 

Leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van personeel. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is dit belangrijker dan ooit. Maar hoe werkt dat bij bedrijven in de praktijk? Welke inspirerende verhalen hebben zij te vertellen? De werkgeversestafette Keep on Learning gaat langs verschillende werkgevers in de regio Noordoost Brabant die zich inspannen voor een leeromgeving binnen hun bedrijf. Deze keer: RJ Networks & Security uit Schijndel, die het 15e estafettestokje in ontvangst neemt.

Keep on Learning Estafettestokje

Het Keep on Learning estafettestokje wordt doorgegeven van werkgever naar werkgever. Eigenaar Roel Jansen van RJ Networks & Security neemt het stokje over van Dianne Remkes, HR Manager bij Wiltec in Uden. RJ Networks & Security biedt een totaaloplossing op het gebied van datanetwerken, beveiligingssystemen en slimme verlichting. Dat doen zij zowel in kantoorpanden als in grote distributiecentra of supermarkten.

Roel legt uit dat dit vak echt een ambacht is: “Dit is een vak wat je niet op school kunt leren, maar vooral in de praktijk.” Hij zet met zijn bedrijf daarom volop in op leren en ontwikkelen op de werkvloer. Voor de werkgeversestafette spraken we met hem over de leer- en ontwikkelcultuur binnen zijn organisatie.

Veel ontwikkelkansen door zelfsturende projectteams

Binnen RJ Networks & Security wordt al sinds 2005 met zelfsturende projectteams gewerkt. “Wij werken niet met een afdeling calculatie, sales, HR, etc., maar met zelfsturende projectteams. Alle kennis en kunde zit in één projectteam”, geeft eigenaar Roel Jansen aan.

Elk projectteam is verantwoordelijk voor het gehele proces: van calculatie tot aan oplevering van een project. Ook komen de commerciële taken en HR-taken op het bordje van het projectteam. “Hierdoor krijgen medewerkers veel mogelijkheden om zich breed te ontwikkelen. Alle kunde en kennis zit in een projectteam, zij moeten er samen voor zorgen dat een project wordt gedraaid, van begin tot eind.” Lees verder.

Afbeeldingen

0  reacties

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen